Konu "Yöneticilerimiz".

Konu "Yöneticilerimiz" olunca Yazır Mahalle muhtarımızla söyleşi yaptık.

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Fatma ERKOL rehberliğinde "yöneticilerimiz" ders konusu için Yazır Mahalle muhtarımız ile bir söyleşi gerçekleştirdiler. Söyleşiye ev sahipliğini Yazır Mahalle muhtarımız Ercan KARADEMİR yaptı. Ziyarete Yazır Ortaokulu müdürü Tuıfan ÇAYBAŞ da katıldı. Ziyarette Ercan KARADEMİR öğrencilerimize yöneticilik hakkında deneyimlerini aktarırken öğrencilerimizin sorularını da içtenlikle cevapladı. Öğrencilerimiz için ikramlarda bulunan Yazır Mahalle muhtarımız Ercan KARADEMİR'i, öğrencilerimiz, yaklaşan ve okulumuzda coşkuyla kutlamayı planladığımız "23 Nisan" törenimize davet etti. Misafirperverliği ve eğitime olan değerli yaklaşımı için Yazır Mahalle muhtarımız Ercan KARADEMİR'e teşekkür ederiz.

Aynı konu ve etkinlik kapsamında 30.03.2022 tarihinde de Acıpayam ilçe kaymakamımız sayın Mustafa GÜRBÜZ'ü ve Acıpayam belediye başkanımız sayın Hulusi ŞEVKAN'ı da ziyaret edecek olan öğrencilerimiz ve öğretmenimize de başarılar dileriz.

29-03-202229-03-202229-03-202229-03-2022