3/A Sınıfımız Yöneticilerimizi Tanıyor.

Yöneticilerimiz Ünitesi kapsamında ziyaretlerimiz devam ediyor.

"Yerel yönetimleri tanımak" konusu kapsamında Yazır ilkokulu 3-A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Fatma ERKOL ve Okul müdürü Tufan ÇAYBAŞ rehberliğinde Acıpayam ilçe Kaymakamı Sayın Mustafa GÜRBÜZ ve Acıpayam Belediye Başkanı sayın Dr. Hulusi ŞEVKAN'ı makamlarında ziyaret ederek "yoneticilik" hakkında bilgi aldılar. Öğrencilerimiz yöneticilik hakkındaki sorularını kaymakamımız ve belediye başkanımıza yönelttiler. Kaymakamımız ve belediye başkanımız öğrencilerimizin sorularini içtenlikle cevapladilar. Oldukça eğlenceli geçen ziyaretler esnasında Kaymakamımız ve belediye başkanımız öğrencilerimize ikramların yanında kitap hediye ederek öğrencilerimizden devamlı kitap okumalarını istediler. Öğrencilerimizi içtenlikle karşılayan ve her zaman eğitime desteklerini hissettiğimiz başta Kaymakamımız sayın Mustafa GÜRBÜZ ve belediye başkanımız sayın Dr. Hulusi ŞEVKAN'a ve ziyaretimiz esnasında bizleri yalnız bırakmayan Acıpayam ilçe Milli Eğitim müdürümüz sayın Süleyman İZGİ' ye teşekkür ederiz.

Öğrencilerimiz bu ziyaretlerin ardından Acıpayam İlçe Halk Kütüphanesine giderek kütüphaneler haftası etkinliklerine katıldılar. Bizleri ağırlayan İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Aysun ÖZKAN ve ekibine teşekkür ederiz.  Etkinliklerin düzenlenmesinde rehberlik ederek özveriyle çalışan sınıf öğretmenimiz sayın Fatma ERKOL' u da bu başarılı çalışmasından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

01-04-202201-04-202201-04-202201-04-202201-04-202201-04-202201-04-202201-04-2022